Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Nagaland on their Statehood Day
01 DEC 2024 12:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the people of Nagaland on their Statehood Day. He remarked that Naga culture was known for its spirit of duty and compassion.
In a post on X, he wrote:
“Greetings to the people of Nagaland on their Statehood Day. Nagaland is widely admired for its rich culture and the wonderful nature of people belonging to the state. Naga culture is known for its spirit of duty and compassion. Praying for Nagaland’s continuous progress in the times to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাগালেন্দগী স্তেৎহুদ নুমিত্ত রাজ্য অসিগী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2024 12:28PM by PIB Imphal
ঙসি নাগালেন্দগী স্তেৎহুদ নুমিত্ত রাজ্য অসিগী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না হায়খি মথৌ মশক খঙবা অমসুং মীনুংশি লৈবগীদমক নাগাগী নাত অমসুং চৎনবী মমিং চৎলি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নাগালেন্দগী স্তেৎহুদ নুমিত্ত রাজ্য অসিগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। রাজ্য অসিগী ইনাকখুল্লবা নাত অমসুং চৎনবীশিং অমসুং মীয়ামগী অঙাক মতৌশিংগীদমক নাগলেন্দ মমিং চৎলি। মথৌ মশক খঙবা অমসুং মীনুংশি লৈবগীদমক নাগাগী নাত অমসুং চৎনবী মমিং চৎলি। তুংদা মখা তানা নাগালেন্দ চাউখৎনবগীদমক থৌনিজরি”।