Prime Minister's Office
Prime Minister greets the Border Security Force on their Raising Day
01 DEC 2024 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the Border Security Force on their Raising Day. He lauded the BSF for standing as a critical line of defence, embodying courage, dedication and exceptional service.
In a post on X, he wrote:
“Warm wishes to the Border Security Force on their Raising Day! The BSF stands as a critical line of defence, embodying courage, dedication and exceptional service. Their vigilance and courage contribute to the safety and security of our nation.
@BSF_India”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বোর্দর সেকুরিতি ফোর্সকী রাইজিং দে লাকপদা মখোয়গী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2024 8:52AM by PIB Imphal
বোর্দর সেকুরিতি ফোর্সকী রাইজিং দে লাকপদা মখোয়গী মফমদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। ঙাক-শেনগী মরুওইবা পনখৈদা লৈবা, থৌনা ফবা, কৎথোকপা অমসুং অখন্নবা থবকশিংগীদমক মহাক্না বোর্দর সেকুরিতি ফোর্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, মহাক্না হায়খি;
“বোর্দর সেকুরিতি ফোর্সকী রাইজিং দে লাকপদা মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। থৌনা ফবা, কৎথোকপা অমসুং অখন্নবা থবকশিংগা লোয়ননা ঙাক-শেনগী মরুওইবা পনখৈদা বোর্দর সেকুরিতি ফোর্স লৈরি। মখোয়গী মীকুপ-নাহুম শিংবা অমসুং থৌনানা ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী অশোই-অঙাম থোক্তনবা অমসুং ঙাক-শেনগী মতেং পাংলি।
@BSF_India”