ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୀମା ସୁରକ୍ଷା ବାହିନୀକୁ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
01 DEC 2024 8:52AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସୀମା ସୁରକ୍ଷା ବାହିନୀକୁ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି। ସେ ବିଏସଏଫକୁ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରତିରକ୍ଷା କ୍ଷେତ୍ର ଭାବରେ ଠିଆ ହୋଇଥିବାରୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି, ଯାହା ସାହସ, ସମର୍ପଣ ଏବଂ ଅସାଧାରଣ ସେବାକୁ ପ୍ରତିପାଦିତ କରିଥାଏ ।
ଏକ୍ସ ରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ସୀମା ସୁରକ୍ଷା ବଳକୁ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଶୁଭେଚ୍ଛା! ବିଏସଏଫ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରତିରକ୍ଷା କ୍ଷେତ୍ର ଭାବରେ ଠିଆ ହୋଇଛି, ଯାହା ସାହସ, ସମର୍ପଣ ଏବଂ ଅସାଧାରଣ ସେବାକୁ ପ୍ରତିପାଦିତ କରିଥାଏ। ସେମାନଙ୍କର ସତର୍କତା ଏବଂ ସାହସ ଆମ ଦେଶର ସୁରକ୍ଷା ଏବଂ ନିରାପତ୍ତା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂମିକା ନିର୍ବାହ କରିଥାଏ।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets the Border Security Force on their Raising Day
01 DEC 2024 8:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the Border Security Force on their Raising Day. He lauded the BSF for standing as a critical line of defence, embodying courage, dedication and exceptional service.
In a post on X, he wrote:
“Warm wishes to the Border Security Force on their Raising Day! The BSF stands as a critical line of defence, embodying courage, dedication and exceptional service. Their vigilance and courage contribute to the safety and security of our nation.
@BSF_India”