Prime Minister's Office
The vision of 'Sahkar Se Samriddhi' aims to make the cooperative institutions self-reliant and robust : Prime Minister
25 NOV 2024 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that the vision of 'Sahkar Se Samriddhi' aims to make the cooperative institutions self-reliant and robust. Shri Modi said the article written by Shri Amit Shah highlights how administrative and policy reforms have rejuvenated the cooperative sector.
Responding to a post on X by Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, Shri Modi said
“Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri @AmitShah, highlights how administrative and policy reforms have rejuvenated the cooperative sector. He underscores that the vision of 'Sahkar Se Samriddhi' aims to make the cooperative institutions self-reliant and robust.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘সাহকর সে সমরিদ্ধী’ না কোওপরেতিপ ইন্সতিতুসনশিং মশা-মরোম লেপচবা ঙম্নবা অমসুং চাউখৎনবা পান্দম থম্লি: প্রধান মন্ত্রী
25 NOV 2024 2:55PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ‘সাহকর সে সমরিদ্ধী’ না কোওপরেতিপ ইন্সতিতুসনশিং মশা-মরোম লেপচবা ঙম্নবা অমসুং চাউখৎনবা পান্দম থম্লি। শ্রী মোদীনা হায়খি শ্রী অমিত সাহনা ইখিবা আর্তিকল অসিনা কমদৌনা লৈঙাক-সাসন অমসুং থৌশিলগী অওনবশিংনা কোওপরেতিপ সেক্তর ফগৎহনবগে হায়বগী মতাংদা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোপরেসন মিনিস্তর শ্রী @AmitShah না, কমদৌনা লৈঙাক-সাসন অমসুং থৌশিলগী অওনবশিংনা কোওপরেতিপ সেক্তর ফগৎহনবগে হায়বগী মতাংদা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি ‘সাহকর সে সমরিদ্ধী’ না কোওপরেতিপ ইন্সতিতুসনশিং মশা-মরোম লেপচবা ঙম্নবা অমসুং চাউখৎনবা পান্দম থম্লি”।