Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with young civil servants during Aarambh 6.0
PM urges the young civil servants to improve ‘Ease of Living’ for citizens
30 OCT 2024 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has interacted with young civil servants during Aarambh 6.0. Prime Minister had extensive discussions with young civil servants on improving governance with the spirit of Jan Bhagidari. The importance of having strong feedback mechanisms and improving grievance redressal systems was also highlighted by the PM. The Prime Minister urged the young civil servants to improve ‘Ease of Living’ for citizens.
The Prime Minister posted on X:
"Interacted with young civil servants during Aarambh 6.0. We had extensive discussions on how to improve governance with the spirit of Jan Bhagidari. Also highlighted the importance of having strong feedback mechanisms and improving grievance redressal systems. Urged the young civil servants to improve ‘Ease of Living’ for citizens."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আৰম্ভ ৬.০ৰ সময়ত যুৱ চৰকাৰী কৰ্মচাৰীৰ সৈতে মত বিনিময় প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
যুৱ চৰকাৰী কৰ্মচাৰীসকলক নাগৰিকসকলৰ বাবে ‘জীৱন সুচল’ কৰি তোলাৰ জৰিয়তে উন্নতি সাধন কৰিবলৈ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 OCT 2024 9:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আৰম্ভ ৬.০ৰ সময়ত যুৱ চৰকাৰী কৰ্মচাৰীৰ সৈতে মত বিনিময় কৰি জন অংশীদাৰী নীতিৰ জৰিয়তে শাসন ব্যৱস্থাৰ বিকাশৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে। তেওঁ শক্তিশালী আৰু তাৎক্ষণিক প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যৱস্থা আৰু ফলপ্ৰসূ অভিযোগ নিষ্পত্তি ব্যৱস্থাৰ প্ৰয়োজনীয়তাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে যুৱ চৰকাৰী কৰ্মচাৰীসকলক নাগৰিকসকলৰ বাবে ‘জীৱন সুচল’ কৰি তোলাৰ জৰিয়তে তেওঁলোকৰ উন্নতিৰ দিশত কাম কৰিবলৈও আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে:
"আৰম্ভ ৬.০ৰ সময়ত যুৱ চৰকাৰী কৰ্মচাৰীৰ সৈতে মত বিনিময় কৰাৰ সুযোগ পাইছিলোঁ।
জন অংশীদাৰী মনোভাৱৰ জৰিয়তে আমি প্ৰশাসন ব্যৱস্থাৰ বিকাশৰ উপায়ৰ বিষয়ে আলোচনা কৰিছিলো। লগতে মই শক্তিশালী প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যৱস্থা আৰু ফলপ্ৰসূ অভিযোগ নিৰাময় ব্যৱস্থাৰ গুৰুত্বৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছিলো। মই যুৱ চৰকাৰী কৰ্মচাৰীসকলক নাগৰিকৰ বাবে 'জীৱন সহজ' কৰি তেওঁলোকৰ জীৱন উন্নত কৰাৰ ওপৰত মনোনিৱেশ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছো।"