Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with young civil servants during Aarambh 6.0
PM urges the young civil servants to improve ‘Ease of Living’ for citizens
30 OCT 2024 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has interacted with young civil servants during Aarambh 6.0. Prime Minister had extensive discussions with young civil servants on improving governance with the spirit of Jan Bhagidari. The importance of having strong feedback mechanisms and improving grievance redressal systems was also highlighted by the PM. The Prime Minister urged the young civil servants to improve ‘Ease of Living’ for citizens.
The Prime Minister posted on X:
"Interacted with young civil servants during Aarambh 6.0. We had extensive discussions on how to improve governance with the spirit of Jan Bhagidari. Also highlighted the importance of having strong feedback mechanisms and improving grievance redressal systems. Urged the young civil servants to improve ‘Ease of Living’ for citizens."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অরাম্ভ ৬.০ মনুংদা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংগা ৱারি শানখ্রে
মীয়াম ‘হিংবদা লাইবা’ হেনগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংদা তকশিনখ্রে
30 OCT 2024 9:13PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরাম্ভ ৬.০ মনুংদা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংগা ৱারি শানখ্রে । জন ভাগিদারিগী ৱাখল্লোন্দা লৈবাক ঙাকপগী থবকশিং ফগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংগা কুপ্না খন্নখ্রে। মীয়াম্না খল্লিবশিং খঙদোক্নবা হোৎনবগী থবকশিং অমসুং খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা থবকশিং ফগৎহনবগী মরুওইবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। মীয়াম ‘হিংবদা লাইবা’ হেনগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংদা তকশিনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
অরাম্ভ ৬.০ মনুংদা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংগা ৱারি শানখ্রে। জন ভাগিদারিগী ৱাখল্লোন্দা লৈবাক ঙাকপগী থবকশিং ফগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংগা ঐখোয় কুপ্না খন্নখ্রে। মীয়াম্না খল্লিবশিং খঙদোক্নবা হোৎনবগী থবকশিং অমসুং খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা থবকশিং ফগৎহনবগী মরুওইবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। মীয়াম ‘হিংবদা লাইবা’ হেনগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা নহা ওইরিবা সিবিল সর্ভেন্তশিংদা তকশিনখ্রে”।