Prime Minister's Office
Prime Minister meets leadership team of Tata Sons and PSMC
Prime Minister discusses Semiconductor Manufacturing Projects
26 SEP 2024 8:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met with the leadership team of Tata Sons and PSMC. The discussion focused on updates regarding semiconductor manufacturing projects in India. PSMC expressed enthusiasm to further expand its footprint in India.
In a X post, the Prime Minister said;
“Had a great meeting with the leadership team of Tata Sons and PSMC. They shared updates on their Semiconductor manufacturing projects. PSMC expressed enthusiasm to further expand its footprint in India.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟାଟା ସନ୍ସ ଏବଂ ପିଏସଏମସି ଲିଡରସିପ୍ ଟିମଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ
ସେମିକଣ୍ଡକ୍ଟର ନିର୍ମାଣ ପ୍ରକଳ୍ପ ବାବଦରେ ଆଲୋଚନା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 SEP 2024 8:51PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଟାଟା ସନ୍ସ ଏବଂ ପିଏସଏମସି ଲିଡରସିପ ଟିମଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି । ଭାରତରେ ସେମିକଣ୍ଡକ୍ଟର ନିର୍ମାଣ ପ୍ରକଳ୍ପର ଅଗ୍ରଗତିକୁ ଆଲୋଚନାରେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଆଯାଇଥିଲା । ଭାରତରେ ତାର କାରବାରର ବିସ୍ତାର ପାଇଁ ପିଏସଏମସି ଇଚ୍ଛା ପ୍ରକାଶ କରିଥିଲା ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତିି:
“ଟାଟା ସନ୍ସ ଓ ପିଏସଏମସି ଲିଡରସିପ ଟିମ ସହ ଏକ ଭଲ ବୈଠକ ହେଲା । ସେମିକଣ୍ଡକ୍ଟର ନିର୍ମାଣ ପ୍ରକଳ୍ପର ଅଗ୍ରଗତି ବାବଦରେ ସେମାନେ ସୂଚନା ଦେଲେ । ଭାରତରେ ତାର କାରବାର ବିସ୍ତାର କରିବାକୁ ପିଏସଏମସି ଇଚ୍ଛା ପ୍ରକାଶ କରିଥିଲା ।”