প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
টাটা ছনছৰ শীৰ্ষ বিষয়ববীয়াৰ দল আৰু পিএছএমচিক সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
অৰ্ধপৰিবাহী নিৰ্মাণ প্ৰকল্পসমূহৰ সন্দৰ্ভত আলোচনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 SEP 2024 8:51PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি টাটা ছনছৰ শীৰ্ষ বিষয়ববীয়াৰ দল আৰু পিএছএমচিক সাক্ষাৎ কৰে। তেওঁলোকৰ আলোচনাত অৰ্ধপৰিবাহী নিৰ্মাণ প্ৰকল্পসমূহৰ শেহতীয়া স্থিতি সন্দৰ্ভত গুৰুত্ব দিয়া হয়। পিএছএমচিয়ে ভাৰতত ইয়াৰ ক্ষেত্ৰ আৰু অধিক সম্প্ৰসাৰণৰ বাবে উৎসাহ প্ৰকাশ কৰে।
এক্স পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“টাটা ছনছ আৰু পিএছএমচিৰ শীৰ্ষ বিষয়ববীয়াৰ সৈতে এক সুন্দৰ বৈঠকত মিলিত হ’লো। তেওঁলোকে তেওঁলোকৰ অৰ্ধপৰিবাহী নিৰ্মাণ প্ৰকল্পৰ শেহতীয়া স্থিতি শ্বেয়াৰ কৰে। পিএছএমচিয়ে ভাৰতত ইয়াৰ ক্ষেত্ৰ আৰু অধিক সম্প্ৰসাৰণৰ বাবে উৎসাহ প্ৰকাশ কৰে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets leadership team of Tata Sons and PSMC
Prime Minister discusses Semiconductor Manufacturing Projects
26 SEP 2024 8:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met with the leadership team of Tata Sons and PSMC. The discussion focused on updates regarding semiconductor manufacturing projects in India. PSMC expressed enthusiasm to further expand its footprint in India.
In a X post, the Prime Minister said;
“Had a great meeting with the leadership team of Tata Sons and PSMC. They shared updates on their Semiconductor manufacturing projects. PSMC expressed enthusiasm to further expand its footprint in India.”