প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তাতা সন্স অমসুং PSMCগী মকোক থোংবা তীমগা উনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা সেমিকন্দক্তর মেন্যুফেকচরিং প্রোজেক্তশিংগী মতাংদা খন্নখ্রে
26 SEP 2024 8:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি তাতা সন্স অমসুং PSMCগী মকোক থোংবা তীমগা লোয়ননা উনখ্রে। খন্ন-নৈনবা অসিনা ভারত্তা সেমিকন্দক্তর মেন্যুফেকরিং প্রোজেক্তশিং পায়খৎপগী মতাংদা লৈরিবা অপদেৎশিংদা মীৎয়েং থমখি। PSMCনা ভারত্তা মাগী ফুতপ্রিন্ত হেন্না পাকথোক-চাউথোকহন্নবগী অপাম্বা ফোংদোকখি।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তাতা সন্স অমসুং PSMCগী মকোক থোংবা তীমগা লোয়ননা নুংঙাইরবা মীফম অমা পাংথোকখি। মখোয়গী সেমিকন্দক্তর মেন্যুফেকরিং প্রোজেক্তশিং পায়খৎপগী মতাংদা লৈরিবা অপদেৎশিং মখোয়না শিয়র তৌখি। PSMCনা ভারত্তা মাগী ফুতপ্রিন্ত হেন্না পাকথোক-চাউথোকহন্নবগী অপাম্বা ফোংদোকখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets leadership team of Tata Sons and PSMC
Prime Minister discusses Semiconductor Manufacturing Projects
26 SEP 2024 8:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met with the leadership team of Tata Sons and PSMC. The discussion focused on updates regarding semiconductor manufacturing projects in India. PSMC expressed enthusiasm to further expand its footprint in India.
In a X post, the Prime Minister said;
“Had a great meeting with the leadership team of Tata Sons and PSMC. They shared updates on their Semiconductor manufacturing projects. PSMC expressed enthusiasm to further expand its footprint in India.”