Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Crown Prince of Kuwait
22 SEP 2024 11:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with His Highness Sheikh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Mubarak Al-Sabah, Crown Prince of the State of Kuwait, on the sidelines of the 79th session of the UNGA in New York today. This was the first meeting between the Prime Minister and the Crown Prince of Kuwa
Prime Minister conveyed that India attaches utmost importance to its bilateral relations with Kuwait. Both leaders recalled the strong historical ties and people-to-people linkages between the two countries. They noted with satisfaction that the two countries were supporting each other with energy and food security requirements. They expressed their firm commitment to deepen and diversify bilateral ties for the mutual benefit of both countries. Prime Minister thanked the Crown Prince for ensuring the well-being of the Indian community in Kuwait, which is the largest diaspora group in the country.
The meeting between the leadership of the two countries is expected to impart a fresh momentum to bilateral ties between India and Kuwait.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্সকা উনখ্রে
22 SEP 2024 11:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নিউ য়োর্ক্তা পাঙথোকপা UNGA গী ৭৯শুবা সেসনগী সাইদলাইন্দা স্তেত ওফ কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্স, হিজ হায়নেস সৈখ সবাহ খলেদ অল-হমাদ অল-মুবারক অল-সবাহগা উনখ্রে‍। হন্দক্কী অসিনা প্রধান মন্ত্রীগা কুৱেতকী ক্রাউন প্রিন্সকা উনবা অহান্বনি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকা লৈনরিবা নাকল অনিগী ওইবা মরীবু ভারতনা য়াম্না লুম্না লৌই হায়খি‍। লুচিংবা অনিমক্না লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা কল্লবা পুৱারীগী মরী অমসুং মীগা মীগগী মরক্তা লৈনরিবা মরীবু নিংশিংনখি‍। লৈবাক অনিসিনি অমনা অমবু ইনর্জী অমসুং ফুদ সিক্যুরিতীগী মথৌ তাবশিংদা শৌগৎনরিবা অসিদা মখোয়না অপেন্বা ফোঙদোক্নখি‍। মখোয়না লৈবাক অনিমক্কী কান্নগদবা মওংদা লৈনরিবা নাকল অনিগী মরী অসিবু হেন্না চেৎশিলহন্নবা অমসুং পাকথোক চাউথোকহন্নবা ফিরেপ লৌমিন্নখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা ক্রাউন প্রিন্সপু, লৈবাক্তুদা লৈবা খ্বায়দগী চাউবা দাইসপোরা কাঙলুপ অমা ওইরিবা ভারত মচাশিংবু কুৱেত্তা তেক্তা কায়দনা থম্বিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি‍।
লৈবাক অনিগী লুচিংবশিংনা উনখিবা অদুনা ভারত অমসুং কুৱেতকী মরক্তা লৈনরিবা নাকল অনিগী ওইবা মরী অসিদা অনৌবা খোঙজেল হাপ্লগনি হায়না থাজরি‍।