Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Men’s Hockey Team for winning Asian Champions Trophy
17 SEP 2024 10:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Men's Hockey Team for winning the Asian Champions Trophy 2024.
Shri Modi praised their performance and commitment, saying that the team has made the country proud.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to the incredible Indian Men's Hockey Team for winning the Asian Men's Hockey Champions Trophy 2024!
Their remarkable performance, unwavering spirit and dedication have made the nation proud."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান চেম্পিয়ন্স ত্রোফি থোইবগীদমক নুপাগী হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
17 SEP 2024 10:48PM by PIB Imphal
এসিয়ান চেম্পিয়ন্স ত্রোফি ২০২৪ থোইবগীদমক নুপাগী হোক্কি তিম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মখোয়না শান্নখিবা অমসুং থবক ওইনা উৎখিবা অদু থাগৎলদুনা হায়খি, তিম অসিনা লৈবাক অসি চাউথোকচবা পোকহল্ল।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“এসিয়ান মেন্স হোক্কি চেম্পিয়ন্স ত্রোফি ২০২৪ থোইবগীদমক ভারতকী নুপাগী হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
মখোয়না শিংথানিঙাই ওইনা শান্নখিবা, মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং কৎথোকপা অদুনা লৈবাক অসি চাউথোকচহল্লে”।