Prime Minister's Office
We all stand with the people of Kerala during this challenging time says Prime Minister Shri Narendra Modi
“I assure everyone, especially those affected, that all possible support will continue being provided”
Prime Minister thanks frontline relief workers for their service
10 AUG 2024 10:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has today said that Center will provide all possible assistance to the landslide affected Wayanad. In a series of posts on X, the Prime Minister has said that “the landslides in Wayanad have saddened us all. Since the tragedy unfolded, I've been closely monitoring the situation. The Central government has mobilised all resources to assist those affected. Today, I went there and reviewed the situation. I also undertook an aerial survey”
The Prime Minister has also met the victims of the tragedy. Upon his interaction he said “I personally met those who have been impacted by the landslides. I fully understand the effect this has had on numerous families. I also visited the relief camps and spoke with those who have been injured”
Promising full support the relief machinery at the disposal of the Union Government he said “ I assure everyone, especially those affected, that all possible support will continue being provided. We all stand with the people of Kerala during this challenging time.”
Subsequent to his aerial review of the situation, Shri Modi met those involved in the relief operations. Commenting on his meeting he has said “I also met officials and those working at the front lines to thank them for their service in challenging times. As soon as we receive detailed information from the Kerala Government, the Centre will take all necessary steps to assist in rebuilding essential infrastructure, including schools and homes, in the affected region.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়না অসিগুম্বা অৱাবা তারবা মীকুপ অসিদা কেরলাগী মীয়ামগীদমক লেপ্লি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়রি
ঐহাক্না মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা মরুওইনা অশোক অপন নংলবশিংগী মফমদা থাজবা পীজরি মদুদি পাংবা য়াবা তেংবাং খুদিংমক মখা তানা পাংলি
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রন্ত লাইন্দা থবক তৌরিবা মীওইশিংবু মখোয়না পায়খৎপীরিবা থবক থৌরমশিং অসিগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি
10 AUG 2024 10:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হায়খ্রে মদুদি কেন্দ্র সরকারনা লৈবাক কিন্থবনা শোকহল্লবা ৱয়ানাদতা পীবা য়াবা তেংবাং খুদিংমক পীগনি। X তা থাগৎপা পোস্ত কয়াদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি "ৱয়ানাদকী চীং কিন্থবগী থৌদোক অসিনা ঐখোয় পুম্নমকপু থৱাই নুংঙাইহন্দে। খুদোংথিবসিনা হেক থোকপদগী ঐহাক্না ফিভম অসি কুপ্না য়েংশিন্দুনা লাক্লি। কেন্দ্র সরকারনা অশোক অপন নংহল্লবা খুদিংমক্কী মফমদা মতেং পাংনবা রিসোর্স খুদিংমক থাখ্রে। ঙসি ঐহাক্না মফম অদুদা চৎতুনা ফিভম অদু য়েংশিল্লুই। ঐহাক্না নোংথক্তগী য়েংশিনবগী খোঙচৎ অমসু চৎখি।"
প্রধান মন্ত্রীনা থৌদোক অদুনা অৱাবা নংহল্লবা মীওইশিংসু উনখি। ৱারী শানরবা মতুংদা মহাক্না হায়খি, "ঐহাক্না লৈবাক কিন্থবদুনা শোকহল্লবা মীওইশিংগা ঐহাক ইশাগা উনরে। মসিনা ইমুং কয়াদা পীরিবা শাফু অসি ঐহাক্না চপ চানা খঙলে। ঐহাক্না রিলিফ কেম্পশিংদসু চৎলে অমসুং অশোক অপন নংলবশিংগসু ৱারী শানরে।"
কেন্দ্র সরকারনা রিলিফকী মেচিনরীদা মপুং ফানা মতেং পাংগনি হায়না ৱাশক্লদুনা মহাক্না হায়খি "ঐহাক্না মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা মরুওইনা অশোক অপন নংলবশিংগী মফমদা থাজবা থমজরি মদুদি পাংবা য়াবা তেংবাং খুদিংমক মখা তানা পাংলি। ঐখোয়না অসিগুম্বা অৱাবা তারবা মীকুপ অসিদা কেরলাগী মীয়ামগীদমক লেপ্লি।"
ফিভম অদু নোংথক্তগী য়েংশিল্লবা মতুংদা শ্রী মোদীনা মতেংবা পাংবগী থবক্তা শরুক য়ারিবশিংগা উনখি। উন্নবদুগী মতাংদা পল্লদুনা মহাক্না হায়খি, "ঐহাক্না ওফিসিএলশিং অমসুং ফ্রন্ত লাইন্দা থবক তৌরিবা মীওইশিংবু অৱাবা তারবা মতম অসিদা মখোয়না পায়খৎপীরিবা থবক থৌরমশিং অসিগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচনবা উনরে। কেরলা লৈঙাক্তগী অকুপ্পা পাউ ফংবগা কেন্দ্রনা তঙাইফদবা ইনফ্রাস্ত্রকচর, স্কুল অমসুং য়ুম য়াওনা শোকহল্লবা মফমশিংদা শেমগৎনবগীদমক তঙাইফদবা খোঙথাংশিং পায়খৎলগনি।"