Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary
23 JUL 2024 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“On his birth anniversary, I pay homage to the great Chandra Shekhar Azad. He was a fearless hero, blessed with unwavering courage and commitment to India’s freedom. His ideals and thoughts continue to resonate in the hearts and minds of millions of people, particularly the youth.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চন্দ্র শেখর আজাদকী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 JUL 2024 9:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চন্দ্র শেখর আজাদকী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ঐহাক্না অথোইবা চন্দ্র শেখর আজাদতা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি অকিবা লৈতবা অথৌবা অমনি, ভারতকী নীংতম্বা ফংনবগীদমক হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং মরিংজেল লৈবা মীশক অমনি। মহাক্না ৱাখল্লোনশিং অসি মখা তানা মীওই কয়াদা মরু ওইনা নহারোলশিংগী পুক্নিং ৱাখলদা মমি তাদুনা লৈহৌরি।”