প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্ম জয়ন্তীত চন্দ্ৰ শেখৰ আজাদলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 JUL 2024 9:59AM by PIB Guwahati
জন্ম জয়ন্তীত চন্দ্ৰ শেখৰ আজাদলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে;
"তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত মই মহান চন্দ্ৰ শেখৰ আজাদক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছোঁ। ভাৰতৰ স্বাধীনতাৰ প্ৰতি অটল সাহস আৰু প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাৰে আশীৰ্বাদপ্ৰাপ্ত তেওঁ এগৰাকী নিৰ্ভীক নায়ক আছিল। তেওঁৰ আদৰ্শ আৰু চিন্তা লাখ লাখ লোকৰ হৃদয় আৰু মনত, বিশেষকৈ যুৱপ্ৰজন্মৰ হৃদয় আৰু মনত অনুৰণিত হৈ আছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary
23 JUL 2024 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary.
The Prime Minister posted on X;
“On his birth anniversary, I pay homage to the great Chandra Shekhar Azad. He was a fearless hero, blessed with unwavering courage and commitment to India’s freedom. His ideals and thoughts continue to resonate in the hearts and minds of millions of people, particularly the youth.”