Prime Minister's Office
PM's X account crosses 100 million followers
14 JUL 2024 10:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi's account crosses one hundred million followers on social media platform ‘X’. He continues to be most followed world leader on the platform.
The Prime Minister posted on X;
“A hundred million on X!
Happy to be on this vibrant medium and cherish the discussion, debate, insights, people’s blessings, constructive criticism and more.
Looking forward to an equally engaging time in the future as well.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী এক্স একাউন্ত ফোল্লোৱর মিল্লিয়ন ১০০ হেল্লে
14 JUL 2024 10:38PM by PIB Imphal
সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্ম ‘এক্স’তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ফোল্লোৱার মিল্লিয়ন ১০০ হেল্লে। মহাক মখা তানা প্লেতফোর্ম অসিদা খ্বাইদগী য়াম্না তুংইন্নবা মালেমগী লুচিংবা ওইরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“এক্সতা মিল্লিয়ন ১০০!
মসিগী অফবা মেদিয়ম অসিদা শরুক য়াবদা হরাওই অমসুং খন্ন-নৈনবা, মরৈ য়েৎনবা, নুঙগীৱাখল্লোনশিং, মীয়ামগী থৌজাল, অফবা মওংদা য়েৎনবা অমসুং অতৈ কয়া হেনগৎহল্লে।
তুংদা অসিগুম্বা চপ মান্নবা থবক অমা পাংথোক্কনি হায়বগী থাজবা থম্লি”।