Prime Minister's Office
PM's X account crosses 100 million followers
14 JUL 2024 10:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi's account crosses one hundred million followers on social media platform ‘X’. He continues to be most followed world leader on the platform.
The Prime Minister posted on X;
“A hundred million on X!
Happy to be on this vibrant medium and cherish the discussion, debate, insights, people’s blessings, constructive criticism and more.
Looking forward to an equally engaging time in the future as well.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ‘ଏକ୍ସ’ ଆକାଉଣ୍ଟରେ ଅନୁଗାମୀ ସଂଖ୍ୟା ୧୦ କୋଟି ଟପିଲା
14 JUL 2024 10:38PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କ ସୋସିଆଲ୍ ମିଡିଆ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ‘ଏକ୍ସ’ରେ ଅନୁଗାମୀଙ୍କ ସଂଖ୍ୟା ୧୦ କୋଟି ଅତିକ୍ରମ କରିଛି । ଏଥିସହ ଏହି ପ୍ଲାଟଫର୍ମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସବୁଠାରୁ ଅଧିକ ଅନୁଗାମୀ ଥିବା ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ନେତା ଭାବରେ ଅଗ୍ରଣୀ ରହିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ ଏକ୍ସରେ ୧୦ କୋଟି !
ଏହି ଜୀବନ୍ତ ମାଧ୍ୟମରେ ରହି ମୁଁ ଖୁସି ଏବଂ ଏଥିରେ ହେଉଥିବା ଆଲୋଚନା, ବିତର୍କ, ଅର୍ନ୍ତଦୃଷ୍ଟି, ଲୋକଙ୍କ ଆର୍ଶୀବାଦ ଓ ଗଠନମୂଳକ ସମାଲୋଚନାରୁ ଆନନ୍ଦ ଲାଭ କରୁଛି ।
ଆଗାମୀ ଦିନରେ ମଧ୍ୟ ଏପରି ଆକର୍ଷକ ସମୟ ଆସିବ ବୋଲି ଆଶା କରୁଛି ।”