Prime Minister's Office
PM condemns attack on Donald Trump
14 JUL 2024 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today condemned the attack on former President of Unites States of America, Donald Trump.
The Prime Minister posted on X :
"Deeply concerned by the attack on my friend, former President Donald Trump. Strongly condemn the incident. Violence has no place in politics and democracies. Wish him speedy recovery.
Our thoughts and prayers are with the family of the deceased, those injured and the American people.
@realDonaldTrump."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোনাল্দ ত্রম্পতা খুৎ থারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে
14 JUL 2024 9:15AM by PIB Imphal
য়ুনাইতেদ স্তেৎস ওফ অমেরিকাগী হান্নগী রাস্ত্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পতা খুৎ থারকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি’
“ঐগী মরুপ হান্নগী রাস্ত্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পতা খুৎ থারকপদা নুংঙাইতবা ফাওহল্লে। থৌদোক অসি অকনবা মওংদা য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি। রাজনিতি অমসুং গনতন্ত্রদা হিংসাগী মফম লৈতে। মহাক অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি”।
লৈখিদ্রবগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি, অশোকপশিং অমসুং অমেরিকাগী মীয়ামগী থৌনিজরি।
@realDonaldTrump."