Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team for winning T20 World Cup
29 JUN 2024 11:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the Indian Cricket Team for winning the T20 World Cup today.
He posted a video, saying that the whole country is proud of the team's achievement and applauded its performance, adding that they made this tournament even more compelling by winning every single match.
The Prime Minister posted on X:
"CHAMPIONS!
Our team brings the T20 World Cup home in STYLE!
We are proud of the Indian Cricket Team.
This match was HISTORIC."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তি-২০ ৱার্ল্দ কপ মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেত তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
29 JUN 2024 11:56PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতনা তি-২০ ৱার্ল্দ কপকী মপু ওইখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ভিদিও অমা থাগৎলদুনা মহাক্না হায়খি তিমগী মাইপাকপদা লৈবাক পুম্নমক চাউথোকচবা ফাওহল্লে অমসুং তিমনা শান্নখিবা অদু থাগৎলি। মখোয়না মেতচ খুদিংমক থোইদুনা তুর্নামেন্ত অসি হেন্না মশক থোকহল্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“চেম্পিয়নস!
ঐখোয়গী তিম্না স্তাইলদা তি-২০ ৱার্ল্দ কপ পুরক্লে!
ঐখোয়না ভারতকী তিমগী চাউথোকচবা ফাওই।
মেতচ অসি পুৱারি অমনি”।