Prime Minister's Office
Prime Minister meets first time Ministers of State
28 JUN 2024 10:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met those who have become Ministers of State for the first time in the Council of Ministers.
The Prime Minister posted on X;
“Met those who have become Ministers of State for the first time in the Council of Ministers. Heard their experiences and insights as they have just embarked on their ministerial journey. Also discussed ways to further strengthen governance at the grassroots.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অহানবা ওইনা ফম পায়বা রাজ্য মন্ত্রীশিং উনখ্রে
28 JUN 2024 10:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মন্ত্রীমন্দলদা অহানবা ওইনা রাজ্য মন্ত্রী ওইনা ফম পায়বা মন্ত্রীশিং উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মন্ত্রীমন্দলদা অহানবা ওইনা রাজ্য মন্ত্রী ওইনা ফম পায়বা মন্ত্রীশিং উনখ্রে। মখোয়গী মিনিস্ত্রিগী খোঙচৎ হেক হৌবগা মখোয়না থেংনবশিং অমসুং খঙবশিংগী মতাংদা মখোয়গী পাউদমক তারে। মখোঙদগী হৌনা লৈবাক ঙাকপগী থবক ফগৎহন্নবা লম্বীশিংশু খন্নখি”।