Election Commission
Voter Turnout – 64.4% as of 11:40 PM for phase 3
07 MAY 2024 11:58PM by PIB Delhi
Polling in third phase of General Elections recorded an approximate voter turnout of 64.4% as of 11:40 pm. The same shall continue to be updated by the field level officers as polling parties keep returning and will be available PC wise (along with respective AC segments) live at VTR App, as was the case in phase 1 and phase 2.
The state wise approximate voter turnout at 11:40 pm is as below:
Sl. No.
State / UT
No. PCs
Approximate Voter Turnout %
1
Assam
4
81.61
2
Bihar
5
58.18
3
Chhattisgarh
7
71.06
4
Dadra & Nagar Haveli and Daman & Diu
2
69.87
5
Goa
2
75.20
6
Gujarat
25
58.98
7
Karnataka
14
70.41
8
Madhya Pradesh
9
66.05
9
Maharashtra
11
61.44
10
Uttar Pradesh
10
57.34
11
West Bengal
4
75.79
Above 11 States
(93 PCs)
93
64.40
Data displayed here are as per the information being filled in the systems by the field officer. This is an approximate trend, as data from some polling stations (PS) takes time and this trend does not include Postal Ballot. Final actual account of votes recorded for each PS is shared in Form 17 C with all Polling agents at close of polls.

ভাৰতীয় নিৰ্বাচন আয়োগ
তৃতীয় পৰ্যায়ত নিশা ১১.৪০ বজালৈকে ভোটদানৰ হাৰ ৬৪.৪%
07 MAY 2024 11:58PM by PIB Guwahati
সাধাৰণ নিৰ্বাচনৰ তৃতীয় পৰ্যায়ত নিশা ১১:৪০ বজালৈকে আনুমানিক ভোটাৰৰ হাৰ ৬৪.৪% হৈছে। ভোটগ্ৰহণকাৰী দলসমূহে ঘূৰি অহাৰ লগে লগে একেখিনি কথা ক্ষেত্ৰ পৰ্যায়ৰ বিষয়াসকলে প্ৰথম আৰু দ্বিতীয় পৰ্যায়ৰ দৰে আপডেট কৰি থাকিব আৰু ভিটিআৰ এপত সমষ্টিভিত্তিক (নিজৰ বিধানসভা খণ্ডৰ সৈতে) পোনপটীয়াকৈ উপলব্ধ হ’ব।
নিশা ১১.৪০ বজালৈকে আনুমানিক ভোটদানৰ তলত উল্লেখ কৰা ধৰণৰঃ
Sl. No.
ৰাজ্য/কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চল
সংসদীয় সমষ্টিৰ সংখ্যা
আনুমানিক
ভোটদানৰ হাৰ
1
অসম
৪
৮১.৬১
2
বিহাৰ
৫
৫৮.১৮
3
ছ্ত্তীশগড়
৭
৭১.০৬
4
দাদৰা আৰু নগৰ হাভেলি আৰু দমন আৰু ডিউ
২
৬৯.৮৭
5
গোৱা
২
৭৫.২০
6
গুজৰাট
২৫
৫৮.৯৮
7
কৰ্ণাটক
১৪
৭০.৪১
8
মধ্য প্ৰদেশ
৯
৬৬.০৫
9
মহাৰাষ্ট্ৰ
১১
৬১.৪৪
10
উত্তৰ প্ৰদেশ
১০
৫৭.৩৪
11
পশ্চিমবংগ
৪
৭৫.৭৯
ওপৰৰ ১১খন ৰাজ্য
(৯৩টা সংসদীয় সমষ্টি)
৯৩
৬৪.৪০
ইয়াত প্ৰদৰ্শিত তথ্যসমূহ ক্ষেত্ৰ বিষয়াই ব্যৱস্থাসমূহত পূৰণ কৰা তথ্য অনুসৰি উল্লেখ কৰা হৈছে। এইটো এটা আনুমানিক ধাৰা, কিয়নো কিছুমান ভোটগ্ৰহণ কেন্দ্ৰ (পি এছ)ৰ তথ্যই সময় লয় আৰু এই ধাৰাত ডাক বেলট অন্তৰ্ভুক্ত কৰা হোৱা নাই। প্ৰতিটো পি এছৰ বাবে ৰেকৰ্ড কৰা ভোটৰ চূড়ান্ত প্ৰকৃত হিচাপ নিৰ্বাচনৰ অন্তত সকলো ভোটগ্ৰহণ এজেণ্টৰ সৈতে প্ৰপত্ৰ ১৭চিত শ্বেয়াৰ কৰা হয়।