Election Commission
Voter Turnout – 64.4% as of 11:40 PM for phase 3
07 MAY 2024 11:58PM by PIB Delhi
Polling in third phase of General Elections recorded an approximate voter turnout of 64.4% as of 11:40 pm. The same shall continue to be updated by the field level officers as polling parties keep returning and will be available PC wise (along with respective AC segments) live at VTR App, as was the case in phase 1 and phase 2.
The state wise approximate voter turnout at 11:40 pm is as below:
Sl. No.
State / UT
No. PCs
Approximate Voter Turnout %
1
Assam
4
81.61
2
Bihar
5
58.18
3
Chhattisgarh
7
71.06
4
Dadra & Nagar Haveli and Daman & Diu
2
69.87
5
Goa
2
75.20
6
Gujarat
25
58.98
7
Karnataka
14
70.41
8
Madhya Pradesh
9
66.05
9
Maharashtra
11
61.44
10
Uttar Pradesh
10
57.34
11
West Bengal
4
75.79
Above 11 States
(93 PCs)
93
64.40
Data displayed here are as per the information being filled in the systems by the field officer. This is an approximate trend, as data from some polling stations (PS) takes time and this trend does not include Postal Ballot. Final actual account of votes recorded for each PS is shared in Form 17 C with all Polling agents at close of polls.

ইলেক্সন কমিসন
ভোতর তর্নআউত – অহুমশুবা ফেজগী নুমিদাং পুং 11.40 ফাওবদা 64.4%
07 MAY 2024 11:58PM by PIB Imphal
সধারন মীখলগী অহুমশুবা ফেজগী ভোত থাদনখিবদা নুমিদাং পুং 11:40 ফাওবদা চাউরাক্না 64.4% ভোতর তর্নআউত রেকোর্দ তৌখি। পোলিং পার্তীশিং লেপ্তনা হল্লকপনা ফিল্দ লেবেল ওফিসরশিংনা মখা তানা অপদেত তৌরক্কনি অমসুং মসি অহানবা ফেজ অমসুং অনিশুবা ফেজগী কেসতা ওইখিবগুম VTR এপ্লিকেসনদা PC-পি.সি.গী ওইনা (মরীলৈনবাAC সেগমেন্তশিংগা লোয়ননা) লাইব ফংগনি।
নুমিদাং পুং 11:40দা রাজ্য-রাজ্যগী ওইবা চাউরাকপা ভোতর তর্নআউত মখাদা লৈরে:
মথং মনাও
রাজ্য / য়ু.তি.
PC মশিং
চাউরাকপা ভোতর তর্নআউত %
1
অসাম
4
81.61
2
বিহার
5
58.18
3
ছত্তিসগর
7
71.06
4
দাদ্রা & নগর হভেলি অমসুং দামন & দিউ
2
69.87
5
গৱা
2
75.20
6
গুজরাত
25
58.98
7
কর্নাতকা
14
70.41
8
মধ্য প্রদেশ
9
66.05
9
মহারাস্ত্র
11
61.44
10
উত্তর প্রদেশ
10
57.34
11
ৱেস্ত বেঙ্গল
4
75.79
মথক্কী রাজ্য 11
(93 PCs)
93
64.40
মসিদা দিসপ্লে তৌরিবা দেতা অসি ফিল্দ ওফিসরনা সিস্তেমদা মেন্সিল্লকপা ইনফোর্নেসনগী মতুং ইন্ননি। মসি চাউরাকপা ত্রেন্দ অমনি, মরমদি পোলিং স্তেসন (PS) খরদগী দেতা ফংবদা মতম চংখিগনি অমসুং ত্রেন্দ অসিদা পোস্তেল বেল্লোত য়াউদে। PS খুদিংমক্কীদমক রেকোর্দ তৌরবা অরোইবা চপ চাবা একাউন্ত ভোত থাদবা লোইবদা পোলিং এজেন্ত পুম্নমক্কা লোয়ননা ফোর্ম 17 Cদা শেয়র তৌই।