Prime Minister's Office
PM inspects the Shivpur-Phulwaria-Lahartara Marg in Kashi
23 FEB 2024 8:39AM by PIB Delhi
On his arrival to Varanasi after a long and packed day in Gujarat, the Prime Minister Shri Narendra Modi went to inspect the Shivpur- Phulwaria- Lahartara marg at around 11pm on Thursday.
It was inaugurated recently. It is of great help to around 5 lakh people living around southern part, BHU, BLW, etc. who want to go towards airport, Lucknow, Azamgarh and Ghazipur.
It is built at a cost of Rs 360 crore. It is helping reduce traffic congestion. It is reducing distance of travel from BHU towards airport from 75 minutes to 45 minutes. Similarly it is reducing distance from Lahartara to Kachahri from 30 mins to 15 mins.
This project saw inter-ministerial coordination including from Railways and Defence to enhance ease of living for citizens of Varanasi.
The Prime Minister posted on X :
"Upon landing in Kashi, inspected the Shivpur-Phulwaria-Lahartara Marg. This project was inaugurated recently and has been greatly helpful to people in the southern part of the city."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাসিদা সিবপুর-ফুলৱারিয়া-লাহারতারা মার্গ য়েংশিনখ্রে
23 FEB 2024 8:39AM by PIB Imphal
মহাক্না গুজরাত্তগী বরানসীদা থুংলরবা মতুংদা, ঙরাং শগোলশেন নুমিৎকী নুমিদাং পুং ১১ রোম তাবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কাসিদা সিবপুর-ফুলৱারিয়া-লাহারতারা মার্গ য়েংশিনখ্রে।
মফম অদু হন্দক শঙ্গাখ্রবনি। এয়রপোর্ত, লাখনৌ, অজামগর অমসুং ঘাজিপুরদা চৎনিংবা খা থংবা শরুক, বি.ঐচ.য়ু অমসুং বি.এল.দব্লিগী অকোয়বদা লৈরিবা চাউরাক্না মীওই লাখ ৫ রোম মার্গ অসিনা চাউনা মতেং পাংলগনি।
মসি লুপা করোর ৩৬০ রোম চঙনা শেমগৎখিবনি। মসিনা লম্বী চিনবা হন্থহনবদা মতেং পাংগনি। মসিনা বি.ঐচ.য়ুদগী এয়রপোর্তলোমদা চৎপদা মিনিত ৭৫ রোম চঙলম্বা অদু মিনিত ৪৫ দা হন্থহল্লগনি। মসিনা লাহারতারাদগী কাচাহরি ফাওবা চৎপদা মিনিত ৩০ চঙলম্বা অদু মিনিত ১৫ চঙহল্লগনি।
বরানাসীগী মীয়াম হিংবদা লাইবা হেনগৎহন্নবা পায়খৎলিবা প্রোজেক অসিদা রেলৱেজ অমসুং দিফেন্স য়াওনা মিনিস্ত্রিশিংগী মরক্তা পুন্না থবক তৌমিন্নবা উবা ফংলে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কাসিদা থুংলবগা, সিবপুর-ফুলৱারিয়া-লাহারতারা মার্গ য়েংশিনখ্রে। প্রোজেক অসি হন্দক শঙ্গাখিবনি অমসুং সহর অসিগী মখা থংবা শরুক্তা লৈরিবা মীয়ামদা য়াম্না চাউনা কান্নবা পীরগনি”।