Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of renowned radio personality, Ameen Sayani
21 FEB 2024 1:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of renowned radio personality, Ameen Sayani. Shri Modi also said that Ameen Sayani Ji has played an important role in revolutionising Indian broadcasting and nurtured a very special bond with his listeners through his work.
In a X post, the Prime Minister said;
“Shri Ameen Sayani Ji’s golden voice on the airwaves had a charm and warmth that endeared him to people across generations. Through his work, he played an important role in revolutionising Indian broadcasting and nurtured a very special bond with his listeners. Saddened by his passing away. Condolences to his family, admirers and all radio lovers. May his soul rest in peace.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা রেদিও পর্সোনেলিতি অমীন সায়ানি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 FEB 2024 1:02PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা রেদিও পর্সোনেলিতি অমীন সায়ানি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মহাক্কী থৌরমশিংগী খুৎথাংদা ভারতকী ব্রোদকাস্তিং অওনবা অমা পুরকপদা অমীন সায়ানিনা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌখি অমসুং থৌরম তারিবশিংগা অখন্নবা মরী অমা লৈনখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রেদিওদা শন্দোকখিবা অমীন সায়ানিগী খোইথুম্নরবা খোঞ্জেল তানিংবা অমসুং নুংশিবা অমা য়াওখি অমসুং চহি মতাং কয়াগী মীওইশিংনা মহাক্না পাম্নখি। মহাক্কী থৌরমশিংগী খুৎথাংদা ভারতকী ব্রোদকাস্তিং অওনবা অমা পুরকপদা অমীন সায়ানিনা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌখি অমসুং থৌরম তারিবশিংগা অখন্নবা মরী অমা লৈনখি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মহাকপু নুংশিজবশিং অমসুং রেদিও পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না মপুগী লৈকোলদা ইংনা পোথাবা ওইরসনু”।