Prime Minister's Office
PM welcomes France President Emmanuel Macron
25 JAN 2024 10:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, welcomed President of France Emmanuel Macron today.
He said that it is a matter of great pride that he will be taking part in our Republic Day celebrations tomorrow.
The Prime Minister posted on X:
"Welcome to India, my friend President Emmanuel Macron.
I am happy that President Macron begins his India visit from Jaipur in Rajasthan, a land with rich culture, heritage and talented people. It is a matter of great pride that he will be taking part in our Republic Day celebrations tomorrow, 26th January, in Delhi. His presence not only strengthens the ties between our nations but also adds a significant chapter to our shared history of friendship and collaboration."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুএল মেক্রোনবু তরাম্না ওকখ্রে
25 JAN 2024 10:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুএল মেক্রোনবু তরাম্না ওকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মদুদি হয়েং ঐখোয়গী রিপব্লিক দেগী থৌরমদা মহাক্না শরুক য়াগদৌরিবা অসি য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা ৱাফম অমনি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“ঐগী মরুপ রাস্ত্রপতি ইম্মানুএল মেক্রোনবু ভারত্তা তরাম্না ওকচরি।
রাস্ত্রপতি মেক্রোন্না মহাক্কূ ভারতকী খোঙচৎ অসি ইনাক খুল্লবা কলচর, হেরিতেজ অমসুং তেলেন্ত লৈবা মীওইশিংগী লমদম ওইরিবা রাজস্থানগী জয়পুরদগী হৌখিবা অসি ঐহাক্না নুংঙাইবা পোকই। হয়েং জনুৱারী 26তা দিল্লীদা ঐখোয়গী রিপব্লিক দেগী থৌরমদা মহাক্না শরুক য়াগদৌরিবা অসি য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা ৱাফম অমনি। মহাক্না শরুক য়াবা অসিনা ঐখোয়গী লৈবাকশিংগী মরক্তা লৈরিবা মরী মপাঙ্গল কনখৎহনবা খক্তা নত্তনা ঐখোয়গী মরুপ ওইবগী মরী অমসুং চুংশিন্নবগী পুৱারীদা মরু ওইবা তাঙ্কক অমসু হাপচিল্লগনি।”