Prime Minister's Office
Prime Minister shares video of Ram Mandir inauguration in Ayodhya
Says what we saw in Ayodhya on 22nd January, will be etched in our memories
23 JAN 2024 12:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi who performed the consecration of Ram Mandir in Ayodhya on 22nd January 2024 (Monday) said that “What we saw in Ayodhya yesterday, 22nd January, will be etched in our memories for years to come.”
Shri Modi also shared a video showcasing grand ceremony of Pran Pratishtha of Ram Lalla in Ayodhya.
The Prime Minister posted on X;
“What we saw in Ayodhya yesterday, 22nd January, will be etched in our memories for years to come.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ରାମମନ୍ଦିର ଉଦ୍‌ଘାଟନର ଭିଡିଓ ସେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ଜାନୁଆରୀ ୨୨ରେ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ଯାହା ଆମେ ଦେଖିଲୁ ତାହା ଆମ ସ୍ମୃତିରେ ଲିପିବଦ୍ଧ ହେବ ବୋଲି କହିଲେ ।
23 JAN 2024 12:23PM by PIB Bhubaneshwar
୨୦୨୪ ଜାନୁଆରୀ ୨୨(ସୋମବାର)ରେ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ରାମମନ୍ଦିରରେ ପ୍ରାଣପ୍ରତିଷ୍ଠା କରିବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ‘ଗତକାଲି ଅର୍ଥାତ ଜାନୁଆରୀ ୨୨ରେ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ଆମେ ଯାହା ଦେଖିଲୁ ତାହା ଆଗାମୀ ବର୍ଷ ପରେ ବର୍ଷ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଆମ ସ୍ମୃତିରେ ଲିପିବଦ୍ଧ ହୋଇ ରହିବ ।’
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ରାମଲଲାଙ୍କ ପ୍ରାଣପ୍ରତିଷ୍ଠାର ଭବ୍ୟ ସମାରୋହର ଏକ ଭିଡିଓ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଗତକାଲି ବା ଜାନୁଆରୀ ୨୨ରେ ଆମେ ଅଯୋଧ୍ୟାରେ ଯାହା ଦେଖିଲୁ ତାହା ଆଗାମୀ ବର୍ଷ ପରେ ବର୍ଷ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଆମ ସ୍ମୃତିରେ ଲିପିବଦ୍ଧ ହୋଇରହିବ ।’