প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অযোধ্যাদা রাম মন্দির শঙ্গাবগী ভিদিও সিয়ার তৌখ্রে
জনুৱারি ২২দা ঐখোয়না অযোধ্যাদা উখিবা অদু ঐখোয় নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি হায়খি
23 JAN 2024 12:23PM by PIB Imphal
জনুৱারি ২২,২০২৪ (নিংথৌকাবা) দা অযোধ্যাদা রাম মন্দির শঙ্গাখিবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ঙরাং জনুৱারি ২২দা ঐখোয়না অযোধ্যাদা উখিবা অদু চহি কয়া ঐখোয়গী নিংশিংবদা হক্তুনা লৈহৌরগনি।
অযোধ্যাদা রাম লালাগী প্রান প্রাতিস্থাগী অচৌবা থৌরম উৎপা ভিদিও অমসু প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙরাং জনুৱারি ২২দা ঐখোয়না অযোধ্যাদা উখিবা অদু চহি কয়া ঐখোয়গী নিংশিংবদা হক্তুনা লৈহৌরগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares video of Ram Mandir inauguration in Ayodhya
Says what we saw in Ayodhya on 22nd January, will be etched in our memories
23 JAN 2024 12:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi who performed the consecration of Ram Mandir in Ayodhya on 22nd January 2024 (Monday) said that “What we saw in Ayodhya yesterday, 22nd January, will be etched in our memories for years to come.”
Shri Modi also shared a video showcasing grand ceremony of Pran Pratishtha of Ram Lalla in Ayodhya.
The Prime Minister posted on X;
“What we saw in Ayodhya yesterday, 22nd January, will be etched in our memories for years to come.”