Prime Minister's Office
PM salutes extraordinary courage, unwavering commitment and sacrifices of Army personnel on occasion of Army Day
15 JAN 2024 9:32AM by PIB Delhi
On occasion of Army Day, the Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the extraordinary courage, unwavering commitment and the sacrifices laid down by Army personnel.
The Prime Minister posted on x:
“On Army Day, we honour the extraordinary courage, unwavering commitment and sacrifices of our Army personnel. Their relentless dedication in protecting our nation and upholding our sovereignty is a testament to their bravery. They are pillars of strength and resilience.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লান্মী নুমিৎ থৌরমদা লান্মীগী মীওইশিংগী অখন্নবা থৌনা, থাজবা অমসুং কৎথোকপশিং প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
15 JAN 2024 9:32AM by PIB Imphal
লান্মী নুমিৎ থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লান্মীগী মীওইশিংগী অখন্নবা থৌনা, থাজবা অমসুং কৎথোকপশিং ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লান্মী নুমিৎতা, ঐখোয়গী লান্মীগী মীওইশিংগী অখন্নবা থৌনা, থাজবা অমসুং কৎথোকপশিং ঐখোয়না ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মখোয়না চোকথবা নাইদনা কৎথোকপনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি ঙাক-শেল্লি অমসুং ঐখোয়গী মনিং-মখা তাম্বা ঙাক্তুনা থম্বা অসি মখোয়গী থৌনা ফবগী খুদম অমনি। মখোয় থৌনা অমসুং খাংবা কনবগী য়ুম্বীশিংনি”।