Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates winners of the National Sports and Adventure Awards 2023
09 JAN 2024 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated winners of the National Sports and Adventure Awards 2023. Acknowledging the remarkable achievements and unwavering dedication of players, the Prime Minister said that they have not only excelled in their respective fields but also raised India’s flag high on the global stage.
Responding to the X post of President of India about the function of National Sports and Adventure Awards 2023 at Rashtrapati Bhavan, the Prime Minister said in a X post;
“Congratulations to the illustrious winners of the National Sports and Adventure Awards 2023. Their remarkable achievements and unwavering dedication are an inspiration to our nation. They have not only excelled in their respective fields but also raised India’s flag high on the global stage.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেশনেল স্পোর্ত অমসুং এদভেঞ্চর এৱার্দ 2023গী মায় পাক্লবশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
09 JAN 2024 7:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেশনেল স্পোর্ত অমসুং এদভেঞ্চর এৱার্দ 2023গী মায় পাক্লবশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শান্নরোইশিংগী শিংথানীংঙাই ওইরবা মায় পাকপশিং অমসুং অখাকপা লৈতনা কৎথোকপা অদুবু য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ্রে মদুদি মখোয়না শুপ্নগী মাগী মাগী লমদমদা মকোক থোংবতা নত্তনা মালেমগী ফম্বাক্তা ভারতকী ফিরালসু ৱাংনা পাইহনখি।
রাস্ত্রপতি ভবন্দা পাংথোকপা নেশনেল স্পোর্ত অমসুং এদভেঞ্চর এৱার্দ 2023গী মতাংদা রাস্ত্রপতিগী Xতা তৌবা পোস্তকী পাওখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা Xতা তৌবা পোস্ত অমদা হায়;
“নেশনেল স্পোর্ত অমসুং এদভেঞ্চর এৱার্দ 2023গী ৱিনরশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মখোয়গী শিংথানীংঙাই ওইরবা মায় পাকপশিং অমসুং অখাকপা লৈতবা কৎথোকপা অদু ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক ইথিল পোক্নফম্নি। মখোয়না শুপ্নগী মাগী মাগী লমদমদা মকোক থোংবতা নত্তনা মালেমগী ফম্বাক্তা ভারতকী ফিরালসু ৱাংনা পাইহনখি।”