ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାତୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ଓ ସାହସିକ ପୁରସ୍କାର ୨୦୨୩ ର ବିଜେତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 JAN 2024 7:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜାତୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ଏବଂ ସାହସିକ ପୁରସ୍କାର ୨୦୨୩ ର ବିଜେତାମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଖେଳାଳିମାନଙ୍କ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା ଏବଂ ଅତୁଟ ସମର୍ପଣକୁ ପ୍ରଶଂସା କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଥିଲେ ଯେ ସେମାନେ କେବଳ ନିଜ ନିଜ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ହୋଇନାହାନ୍ତି ବରଂ ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ଭାରତର ପତାକାକୁ ଶିଖରକୁ ନେଇଛନ୍ତି।
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭବନରେ ଜାତୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ଓ ସାହସିକ ପୁରସ୍କାର ୨୦୨୩ ର ସମାରୋହ ସମ୍ପର୍କରେ ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଟ୍ବିଟର ପୋଷ୍ଟ ଉପରେ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ରଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ବିଟର ପୋଷ୍ଟରେ କହିଛନ୍ତି;
ଜାତୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ଓ ସାହସିକ ପୁରସ୍କାର ୨୦୨୩ର ଶ୍ରେଷ୍ଠ ବିଜେତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ସେମାନଙ୍କର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ସଫଳତା ଏବଂ ଅତୁଟ ସମର୍ପଣ ଆମ ଦେଶ ପାଇଁ ପ୍ରେରଣା । ସେମାନେ କେବଳ ନିଜ ନିଜ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉତ୍କର୍ଷ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିନାହାନ୍ତି ବରଂ ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ଭାରତର ପତାକାକୁ ଶିଖରକୁ ନେଇଛନ୍ତି।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates winners of the National Sports and Adventure Awards 2023
09 JAN 2024 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated winners of the National Sports and Adventure Awards 2023. Acknowledging the remarkable achievements and unwavering dedication of players, the Prime Minister said that they have not only excelled in their respective fields but also raised India’s flag high on the global stage.
Responding to the X post of President of India about the function of National Sports and Adventure Awards 2023 at Rashtrapati Bhavan, the Prime Minister said in a X post;
“Congratulations to the illustrious winners of the National Sports and Adventure Awards 2023. Their remarkable achievements and unwavering dedication are an inspiration to our nation. They have not only excelled in their respective fields but also raised India’s flag high on the global stage.”