Prime Minister's Office
PM wishes Chancellor of Germany, Bundeskanzler Olaf Scholz a speedy recovery from Covid-19
18 DEC 2023 10:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished Chancellor of Germany, Bundeskanzler Olaf Scholz a speedy recovery from Covid-19
The Prime Minister posted on X:
“My friend Bundeskanzler Olaf Scholz, wishing you a speedy recovery from COVID-19. I pray for good health and well-being.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক’ভিড-১৯ৰে আক্ৰান্ত জাৰ্মানীৰ চেঞ্চেলৰ বুন্দেস্কাঞ্জলাৰ ওলাফ স্কলজৰ দ্ৰুত আৰোগ্য কামনা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
18 DEC 2023 10:39PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ৰে আক্ৰান্ত জাৰ্মানীৰ ‘চেঞ্চেলৰ’ বুন্দেস্কাঞ্জলাৰ ওলাফ স্কলজৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
‘এক্স’ত কৰা ‘পোষ্ট’-ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"মোৰ বন্ধু বুন্দেস্কাঞ্জলাৰ ওলাফ স্কলজ, আপুনি ক’ভিড-১৯ৰ পৰা দ্ৰুত আৰোগ্য লাভ কৰক। আপোনাৰ সুস্বাস্থ্য আৰু সুস্থতাৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছো।"