Prime Minister's Office
PM wishes Chancellor of Germany, Bundeskanzler Olaf Scholz a speedy recovery from Covid-19
18 DEC 2023 10:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished Chancellor of Germany, Bundeskanzler Olaf Scholz a speedy recovery from Covid-19
The Prime Minister posted on X:
“My friend Bundeskanzler Olaf Scholz, wishing you a speedy recovery from COVID-19. I pray for good health and well-being.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জর্মনিগী চান্সেল্লর বুন্দেসকানজলের ওলাফ স্কোলজ কোবিদ-১৯দগী ফগৎলকপদগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
18 DEC 2023 10:39PM by PIB Imphal
জর্মনিগী চান্সেল্লর বুন্দেসকানজলের ওলাফ স্কোলজ কোবিদ-১৯দগী ফগৎলকপদগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কোবিদ-১৯দগী ফগৎলকপদগীদমক ঐগী মরুপ বুন্দেসকানজলের ওলাফ স্কোলজ, অদোমগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাইনা লৈনবা ঐনা থৌনজরি”।