Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Swiss Confederation
01 DEC 2023 8:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with H.E. Mr. Alain Berset, President of the Swiss Confederation, on 1 December 2023, on the sidelines of COP 28 in Dubai.
During the meeting, the two leaders discussed ways to further deepen their partnership, including cooperation in trade and investment, technology, health, education, IT, tourism and people to people ties.
Discussions also covered regional and global issues of mutual interest.
President Berset congratulated Prime Minister for the success of India's G20 Presidency and the Summit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্বিস কনফিদরেসনগী প্রেসিদেন্তকা উনবা
01 DEC 2023 8:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দুবাইদা সি.ও.পি. ২৮কা ইরোইননা ২০২৩গী দিসেম্বর ১দা স্বিস কনফিদরেশনগী প্রেসিদেন্ত, হিস এক্সেলেন্সী, শ্রী এলেন বর্সেতকা নাকল আনিক্কী ওইনা মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
মীফম অদুদা, লুচিংবা অনি অদুনা ত্রেদ অমসুং ইনভেস্তমেন্ত য়াওনা, তেক্নোলোজী, হেল্থ, এজুকেশন, আই.তি., তুরিজম অমসুং মীশিংগী মরক্তা লৈনরিবা মরিদা হেন্না চেৎশিনহন্নবা তেংবাং পীনদুনা মখোয়গী পার্তনর্শিপ অদুবু হেন্না মখাতানা চেৎশিনহন্নবগী মতাংদা খন্নখি।
খন্ন-নৈনবা অদুদা নাকল অনিমক্কী কান্নগদবা রিজনেল অমসুং গ্লোবলগী ওইবা ৱাফমশিংগী মতাংদশু খন্নখি।
প্রেসিদেন্ত বর্সেতনা প্রধান মন্ত্রীবু ভারতকী জি.২০ প্রেসিদেন্সী অমসুং সম্মিত মাইপাকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।