Prime Minister's Office
India's musical history is a symphony of diversity, echoing through rhythms that have evolved over millennia: PM
14 NOV 2023 9:43AM by PIB Delhi
PM applauds Singapore Deputy PM for passion for the Sitar
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished Singapore's Deputy Prime Minister Mr Lawrence Wong for his melodious endeavour with the Sitar.
Shri Modi posted in reply to Mr Wong's post in X:
"May your passion for the Sitar continue to grow and inspire others. Best wishes on this melodious endeavour. India's musical history is a symphony of diversity, echoing through rhythms that have evolved over millennia. "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী ইশৈ নোংমাইগী ওইবা পুৱারি অসি চহি লিশিং কয়া অসিগী তান্থাদা হৌরকপা, মখল কয়াগী শীম্ফোনী অমনিঃ প্রধান মন্ত্রী
14 NOV 2023 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা সিঙ্গাপোরগী দিপুতী পি.এম. বু সিতার পামজবা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিঙ্গাপোরগী দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর মিস্তর লোরেন্স ৱোংবু মহাক্কী সিতারদা থৱাই য়াওনা হোৎনবা অদুগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীখি।
শ্রী মোদীনা X দা মিস্তর ৱোংগী পোস্তকী পাউখুমদা থাগৎখিঃ
"অদোমগী সিতার পামজবগী ইনোৎনা অতোপ্পশিংবুসু ইথিল পীবা ওইরসনু। অদোমগী থৱাই য়াওনা হোৎনবা অদুগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ভারতকী ইশৈ নোংমাইগী ওইবা পুৱারি অসি চহি লিশিং কয়া অসিগী তান্থাদা হৌরকপা, মখল কয়াগী শীম্ফোনী অমনি।"