Prime Minister's Office
Supporting Ayurveda is a vibrant example of being Vocal For Local: PM
Salutes innovators and practitioners on Ayurveda Day
10 NOV 2023 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that supporting Ayurveda is a vibrant example of being Vocal For Local. Shri Modi also lauded the innovators and practitioners who are blending this ancient knowledge with modernity and propelling Ayurveda to new heights globally.
The Prime Minister posted on X:
“On the auspicious of Dhanteras, we also mark Ayurveda Day. It is an occasion to salute the innovators and practitioners who are blending this ancient knowledge with modernity, propelling Ayurveda to new heights globally. From groundbreaking research to dynamic startups, Ayurveda is furthering new paths to wellness. Supporting Ayurveda is also a vibrant example of being Vocal For Local.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অয়ুর্বেদা শৌগৎপা হায়বসি ভোকেল ফোর লোকেলগী মশক থোকপা খুদম অমনি: প্রধান মন্ত্রী
10 NOV 2023 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি অয়ুর্বেদা শৌগৎপা হায়বসি ভোকেল ফোর লোকেলগী মশক থোকপা খুদম অমনি। মসিগী অরিবা লৌশিং অসি অনৌবগা য়ানশিন্নবা অমসুং মালেমগী থাক্তা অয়ুর্বেদা অনৌবা থাকশিংদা পুখৎপগীদমক শ্রী মোদীনা ইন্নোবেতরশিং অমসুং প্রাকতিসন্নরশিং থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শেংলবা ধান্তেরাস লাকপদা, ঐখোয়না অয়ুর্বেদা নুমিৎসু পাংথোক্লি। মসি অরিবা লৌশিং অসি অনৌবগা য়ানশিন্নবা অমসুং মালেমগী থাক্তা অয়ুর্বেদা অনৌবা থাকশিংদা পুখৎপগীদমক শ্রী মোদীনা ইন্নোবেতরশিং অমসুং প্রাকতিসন্নরশিং থাগৎপা ফোঙদোক্নবা থৌরম অমনি। অনৌবা থিজিনবদগী হৌরগা স্তার্দঅপশিং ফাওবদা, অয়ুর্বেদানা নুংঙাইনা হিংনবা অনৌবা লম্বীশিং মখা তানা তাক্লি। অয়ুর্বেদা শৌগৎপা হায়বসি ভোকেল ফোর লোকেলগী মশক থোকপা খুদম অমনি”।