প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আয়ুৰ্বেদক সমৰ্থন কৰাটো ভোকেল ফৰ লোকেল হোৱাৰ এক সজীৱ উদাহৰণঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
আয়ুৰ্বেদ দিৱসত উদ্ভাৱক আৰু সাধকসকলক প্ৰণাম জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
10 NOV 2023 6:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আয়ুৰ্বেদক সমৰ্থন কৰাটো ভোকেল ফৰ লোকেল হোৱাৰ এক সজীৱ উদাহৰণ বুলি মন্তব্য আগবঢ়াইছে। শ্ৰী মোদীয়ে এই প্ৰাচীন জ্ঞানক আধুনিকতাৰ সৈতে মিহলাই বিশ্বজুৰি আয়ুৰ্বেদক নতুন উচ্চতালৈ আগুৱাই নিয়া উদ্ভাৱক আৰু অনুশীলনকাৰীসকলকো প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
“ধনতেৰাছৰ শুভ দিনটোত আমি আয়ুৰ্বেদ দিৱসো পালন কৰোঁ। এই প্ৰাচীন জ্ঞানক আধুনিকতাৰ সৈতে মিহলাই বিশ্বজুৰি আয়ুৰ্বেদক নতুন উচ্চতালৈ আগুৱাই নিয়া উদ্ভাৱক আৰু অনুশীলনকাৰীসকলক প্ৰণাম জনোৱাৰ এয়া এক সুন্দৰ অনুষ্ঠান। যুগান্তকাৰী গৱেষণাৰ পৰা গতিশীল ষ্টাৰ্টআপলৈকে আয়ুৰ্বেদে সুস্থতাৰ নতুন পথ সৃষ্টি কৰিছে। আয়ুৰ্বেদক সমৰ্থন কৰাটোও ভোকেল ফল লোকেল হোৱাৰ এক সজীৱ উদাহৰণ।”

Prime Minister's Office
Supporting Ayurveda is a vibrant example of being Vocal For Local: PM
Salutes innovators and practitioners on Ayurveda Day
10 NOV 2023 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that supporting Ayurveda is a vibrant example of being Vocal For Local. Shri Modi also lauded the innovators and practitioners who are blending this ancient knowledge with modernity and propelling Ayurveda to new heights globally.
The Prime Minister posted on X:
“On the auspicious of Dhanteras, we also mark Ayurveda Day. It is an occasion to salute the innovators and practitioners who are blending this ancient knowledge with modernity, propelling Ayurveda to new heights globally. From groundbreaking research to dynamic startups, Ayurveda is furthering new paths to wellness. Supporting Ayurveda is also a vibrant example of being Vocal For Local.”