ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆୟୁର୍ବେଦକୁ ସମର୍ଥନ କରିବା ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲର ଏକ ପ୍ରକୃଷ୍ଟ ଉଦାହରଣ:ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ଆୟୁର୍ବେଦ ଦିବସରେ ଉଦ୍ଭାବକ ଏବଂ ଚିକିତ୍ସକମାନଙ୍କୁ ସାଲ୍ୟୁଟ ଜଣାଇଛନ୍ତି
10 NOV 2023 6:31PM by PIB Bhubaneswar
ଆୟୁର୍ବେଦକୁ ସମର୍ଥନ କରିବା ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲର ଏକ ପ୍ରକୃଷ୍ଟ ଉଦାହରଣ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି । ଏହି ପ୍ରାଚୀନ ଜ୍ଞାନକୁ ଆଧୁନିକତା ସହ ମିଶ୍ରଣ କରୁଥିବା ଏବଂ ଆୟୁର୍ବେଦକୁ ସର୍ବଭାରତୀୟ ସ୍ତରରେ ନୂତନ ଉଚ୍ଚତାରେ ପହଞ୍ଚାଉଥିବା ଉଦ୍ଭାବକ ଓ ଚିକିତ୍ସକଙ୍କୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଧନତେରସ ଅବସରରେ ଆମେ ଆୟୁର୍ବେଦ ଦିବସ ମଧ୍ୟ ପାଳନ କରୁଛୁ । ଏହି ପ୍ରାଚୀନ ଜ୍ଞାନକୁ ଆଧୁନିକତା ସହ ମିଶ୍ରଣ କରୁଥିବା ଏବଂ ଆୟୁର୍ବେଦକୁ ସର୍ବଭାରତୀୟ ସ୍ତରରେ ନୂତନ ଉଚ୍ଚତାରେ ପହଞ୍ଚାଉଥିବା ଉଦ୍ଭାବକ ଓ ଚିକିତ୍ସକଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଦେବାର ଏହା ଏକ ଅବସର । ଅଦ୍ଭୁତପୂର୍ବ ଅନୁସନ୍ଧାନଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଗତିଶୀଳ ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ କଲ୍ୟାଣର ନୂଆ ରାସ୍ତାକୁ ଆୟୁର୍ବେଦ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଉଛି । ଆୟୁର୍ବେଦର ସମର୍ଥନ କରିବା ମଧ୍ୟ ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ହେବାର ଏକ ଜ୍ୱଳନ୍ତ ଉଦାହରଣ ।’

Prime Minister's Office
Supporting Ayurveda is a vibrant example of being Vocal For Local: PM
Salutes innovators and practitioners on Ayurveda Day
10 NOV 2023 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that supporting Ayurveda is a vibrant example of being Vocal For Local. Shri Modi also lauded the innovators and practitioners who are blending this ancient knowledge with modernity and propelling Ayurveda to new heights globally.
The Prime Minister posted on X:
“On the auspicious of Dhanteras, we also mark Ayurveda Day. It is an occasion to salute the innovators and practitioners who are blending this ancient knowledge with modernity, propelling Ayurveda to new heights globally. From groundbreaking research to dynamic startups, Ayurveda is furthering new paths to wellness. Supporting Ayurveda is also a vibrant example of being Vocal For Local.”