Prime Minister's Office
PM congratulates Kishan Gangoli for winning bronze in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 8:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Kishan Gangoli for winning a bronze medal in the men's chess B2 category at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Kishan Gangoli for clinching the Bronze Medal in Men's Chess B2 Category (Individual) at the Asian Para Games.
His remarkable spirit and unwavering determination have made India proud."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কিসন গঙ্গোলীগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 8:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেস বি২ কাঙলুপ্তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক কিসন গঙ্গোলীগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“কিসন গঙ্গোলীগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেস বি২ কাঙলুপ্তা (ইন্দিভিজুএল) ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।
মহাক্কী শিংথানিংঙাই ওইবা মতিং অমদি খোঙফম হোংদনা হোৎনবনা ভারতপু চাউথোকচবা ফাওহল্লে‍।”