Prime Minister's Office
PM congratulates Darpan Inani, Soundrya Pradhan, Ashwin for winning gold in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Darpan Inani, Soundrya Pradhan and Ashwin for winning a gold medal in the men's chess at the Hangzhou Asian Para Games today.
He said he is proud of their skill and dedication and wished them luck for future.
The Prime Minister posted on X:
"Congrats to Darpan Inani, Soundrya Pradhan and Ashwin for clinching the Gold Medal in Men's Chess B1 Category (Team).
Proud of their skill and dedication. All the best for the endeavours ahead."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দর্পন ইনানী, সৌন্দর্য় প্রধান, অস্বিনগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা চেসতা গোল্দ ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 11:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দর্পন ইনানী, সৌন্দর্য় প্রধান অমদি অস্বিনগী মফমদা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী চেসতা সনাগী মেদল ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
মহাক্না মখোয়গী হৈ শিংবা অমদি পুক্নিং লুপ্পা মতৌগীদমক চাউথোকচৈ হায়খি অমদি মখোয়গী তুংলমচত্তা লাইবক ফবা ওইয়ু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“দর্পন ইনানী, সৌন্দর্য় প্রধান অমদি অস্বিনগী মফমদা নুপাগী চেস বি১ কেতগরী (তীম)দা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।
মখোয়গী হৈ-শিংবা অমদি পুক্নিং লুপ্পা মতৌগীদমক চাউথোকচৈ‍। তুংগী মখোয়গী খোঙচত্তা য়াইফবতা ওইরসনু‍।”