Prime Minister's Office
PM congratulates Krishna Nagar for winning silver in men's singles SH 6 event at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Krishna Nagar for winning a silver medal in the men's singles SH 6 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised Nagar's resilience.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Krishna Nagar on his stellar performance, winning the Silver Medal in Men's Singles SH 6 at the Asian Para Games.
His talent and resilience have shone through brilliantly!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কৃষ্ণ নগরবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী সিঙ্গল SH6 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 5:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কৃষ্ণ নগরবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী সিঙ্গল SH6 ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না নগরগী খাংবা কনববুসু শীংথাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
কৃষ্ণ নগরবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী সিঙ্গল SH6 ইভেন্ততা নীংথিবা পার্ফোরমেন্স পীদুনা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী হৈশিংবা অমসুং খাঙবা কনবনা লংনা ঙালহনবা ঙম্লে!"