প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ একক এছএইচ ৬ ইভেন্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰা কৃষ্ণ নাগৰক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
27 OCT 2023 5:53PM by PIB Guwahati
আজি হাংঝু এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ একক এছএইচ ৬ ইভেন্টত ৰূপৰ পদক লাভৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কৃষ্ণ নাগৰক অভিনন্দন জনায়।
তেখেতে লগতে নাগৰৰ দৃঢ়তাক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ একক এছএইচ ৬ত উজ্জ্বল প্ৰদৰ্শনেৰে ৰূপৰ পদক লাভৰ বাবে কৃষ্ণ নাগৰক অভিনন্দন জনালোঁ।
তেওঁ প্ৰতিভা আৰু দৃঢ়তা সহকাৰে উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি উঠিছে!"

Prime Minister's Office
PM congratulates Krishna Nagar for winning silver in men's singles SH 6 event at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Krishna Nagar for winning a silver medal in the men's singles SH 6 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised Nagar's resilience.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Krishna Nagar on his stellar performance, winning the Silver Medal in Men's Singles SH 6 at the Asian Para Games.
His talent and resilience have shone through brilliantly!"