Prime Minister's Office
PM congratulates Pramod Bhagat, Sukant Kadam for winning bronze in men's doubles badminton at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Pramod Bhagat and Sukant Kadam for winning a bronze medal in men's doubles badminton SL3-SL4 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Pramod Bhagat and Sukant Kadam for their magnificent Bronze. They showed dynamic teamwork and indomitable spirit."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রমোদ ভগৎ, সুকন্ত কদমগী মফমদা এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী দবল্স বেদমিন্তন্দা ব্রোঞ্জ ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2023 9:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, প্রমোদ ভগৎ অমদি সুকন্ত কদমগী মফমদা ঙসি হাংজৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী দবল্স বেদমিন্তন SL3-SL4 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“প্রমোদ ভগৎ অমদি সুকন্ত কদমগী মফমদা মখোয়না নীংথিরবা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মখোয়না ইচঙ থৌবা তীমৱর্ক অমদি নমথবা ঙম্লোইদবা মতৌ উৎখি‍।”