Prime Minister's Office
PM congratulates Muthuraja for winning bronze in men's shot put-F55 at Asian Para Games
26 OCT 2023 9:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Muthuraja for winning a bronze medal in the men's shot put-F552 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He said Muthuraja's strength and determination have showcased India's talent on the global stage.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Muthuraja for his remarkable Bronze in Men's Shot Put-F55 event. His strength and determination have led to showcasing of India's talent on the global stage. May this victory motivate others pursue excellence and never give up on their dreams."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী শোত পুৎ-F55 দা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক মুথুরাজাবু থাগৎখ্রে
26 OCT 2023 9:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী শোত পুৎ-এফ৫২ ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ ফংলকপগীদমক মুথুরাজাবু থাগৎখ্রে।
মহাক্না হায়খি মুথুরাজাগী পাঙ্গল অমসুং পুক্নিং অচেৎপা ফিরেপ অদুনা মালেমগী থাক্তা ভারতকী হৈশিংবা অদু উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“নুপাগী শোত পুৎ-F55 ইভেন্ততা মহাক্না শিংথানিংঙাই ওইরবা ব্রোঞ্জ ফংখিবগীদমক মুথুরাজাদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী মপাঙ্গল অমসুং অচেৎপা ফিরেপ্না মালেমগী থাক্তা ভারতকী হৈশিংবশিংবু মশক তাকপদা মতেং পাংলি। মসিগী মায়পাকপা অসিনা অতোপ্পশিংবুসু খ্বাইদগী অথোইবা ওইনবা হোৎনবদা পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু অমসুং মখোয়গী মঙলানশিং অদু কৈদৌনুংদা থাদোক্তনবা পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু।”