Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Rohit Hooda in Men's Shot Put-F46 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rohit Hooda on winning the Bronze medal in Men's Shot Put-F46 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Huge congratulations to Rohit Hooda for his Bronze Medal and outstanding performance in the Men's Shot Put-F46 event. Best wishes for your future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রোহিত হুদানা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী শোৎ পুৎ F-46 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 OCT 2023 11:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রোহিত হুদানা চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী শোৎ পুৎ F-46 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“নুপাগী শোৎ পুৎ F-46 ইভেন্ততা মশক থোকপা পরফোর্মেন্স উত্তুনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংবগীদমক্তা রোহিত হুদাবু থাগৎচরি। অদোমগী তুংগী থৌদোক খুদিংদা মায় পাকপা ওইসনু”।