Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Rohit Hooda in Men's Shot Put-F46 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rohit Hooda on winning the Bronze medal in Men's Shot Put-F46 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Huge congratulations to Rohit Hooda for his Bronze Medal and outstanding performance in the Men's Shot Put-F46 event. Best wishes for your future endeavours.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ শ্বটপুট এফ ৪৬ ইভেণ্টত ৰোহিত হুডাৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন উদযাপন কৰে
26 OCT 2023 11:43AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ শ্বটপুট-এফ ৪৬ প্ৰতিযোগিতাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ৰোহিত হুদাক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে :
"ৰোহিত হুদাক তেওঁৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক আৰু পুৰুষৰ শ্বটপুট-এফ ৪৬ প্ৰতিযোগিতাত উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শনৰ বাবে বিশাল অভিনন্দন। আপোনাৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা থাকিল।"