Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Shreyansh Trivedi in Men's 100m-T37 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shreyansh Trivedi on winning the Bronze medal in Men's 100m-T37 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Shreyansh Trivedi on winning Bronze in the Men's 100m T-37 event. This is a fantastic achievement!
May he keep running towards new horizons.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রেয়ান্স ত্রিবেদীনা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী 100m-T37 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 OCT 2023 11:26AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রেয়ান্স ত্রিবেদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী 100m-T37 ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“নুপাগী 100m-T37 ইভেন্ত তা ব্রোঞ্জ মেদল ফংবগীদমক্তা শ্রেয়ান্স ত্রিবেদীবু থম্মোই শেংনা থাগৎচরি। মসিদি নীংথিরবা মায় পাকপা অমনি।
মহাক্না অনৌবা মায় পাকপা কয়াগী মাইকৈদা লেপ্তনা চেনশিনবা ওইরসনু”।