Prime Minister's Office
PM congratulates duo Rakesh Kumar and Suraj Singh for winning silver in archery at Asian Para Games
25 OCT 2023 10:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today lauded the teamwork of Rakesh Kumar and Suraj Singh as they secured a silver medal in archery at the Hangzhou Asian Para Games.
Calling them dynamic duo, he said their achievement has made the nation proud.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to the dynamic duo, Rakesh Kumar and Suraj Singh, for clinching the Silver in Para Archery in Men's Doubles Compound - Open event. Their exceptional teamwork and precision have made India immensely proud. Best wishes to them."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ତୀରନ୍ଦାଜିରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଯୋଡ଼ି ରାକେଶ କୁମାର ଏବଂ ସୁରଜ ସିଂହଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
25 OCT 2023 10:08PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଜୋ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ତୀରନ୍ଦାଜିରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବା ରାକେଶ କୁମାର ଏବଂ ସୁରଜ ସିଂହଙ୍କ ଦଳଗତ କାର୍ଯ୍ୟକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ସେମାନଙ୍କୁ ଗତିଶୀଳ ଯୋଡ଼ି ବୋଲି ଅଭିହିତ କରି ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ ସେମାନଙ୍କ ସଫଳତା ଦେଶକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟର ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ପୁରୁଷ ଡବଲ୍ସ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ-ଓପନ ଇଭେଣ୍ଟରେ ପାରା ଆର୍ଚରୀରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ରାକେଶ କୁମାର ଓ ସୁରଜ ସିଂହଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ସେମାନଙ୍କର ଅସାଧାରଣ ଟିମ୍ ୱାର୍କ ଏବଂ ସଠିକତା ଭାରତକୁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗର୍ବିତ କରିଛି । ସେମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା।