প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছৰ আৰ্চাৰীত ৰাকেশ কুমাৰ আৰু সুৰজ সিঙৰ ৰূপৰ পদক লাভ; প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
25 OCT 2023 10:08PM by PIB Guwahati
চীনৰ হাংঝৌত চলি থকা এছিয়ান পেৰা গেমছৰ আৰ্চাৰী শাখাত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে আজি ৰাকেশ কুমাৰ আৰু সুৰজ সিঙৰ যুটিটোক উচ্চ প্ৰসংশা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এই দুয়োগৰাকী ধনুৰ্বিদক অতি প্ৰতিভাৱান বুলি অভিহিত কৰি তেওঁ কয় যে তেওঁলোকৰ এই কৃতিত্বই দেশবাসীক গৌৰৱান্বিত কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“পুৰুষ ডাবলছ কম্পাউণ্ড - মুকলি ইভেণ্টত পেৰা আৰ্চাৰীত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰতিভাৱান যুটি ৰাকেশ কুমাৰ আৰু সুৰজ সিঙক অভিনন্দন। তেওঁলোকৰ অনবদ্য নিপুণতা আৰু নিখুঁত প্ৰদৰ্শনে ভাৰতক অসীম গৌৰৱান্বিত কৰিছে। তেওঁলোকৰ প্ৰতি শুভেচ্ছা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates duo Rakesh Kumar and Suraj Singh for winning silver in archery at Asian Para Games
25 OCT 2023 10:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today lauded the teamwork of Rakesh Kumar and Suraj Singh as they secured a silver medal in archery at the Hangzhou Asian Para Games.
Calling them dynamic duo, he said their achievement has made the nation proud.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to the dynamic duo, Rakesh Kumar and Suraj Singh, for clinching the Silver in Para Archery in Men's Doubles Compound - Open event. Their exceptional teamwork and precision have made India immensely proud. Best wishes to them."