প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাকেশ কুমার অমসুং সুরজ সিংহগী মপাংবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী আর্চরীদা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 10:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাকেশ কুমার অমসুং সুরজ সিংহগী মপাংবু হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্সকী আর্চরীদা লুপাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মখোয়বু দাইনামিক ওইবা মপাংনি হায়রদুনা মহাক্না মখোয়গী মায় পাকপা অসিনা লৈবাক অসিবু চাউথোকচহল্লে হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"দাইনামিক দুও রাকেশ কুমার অমসুং সুরজ সিংহবু পেরা আর্চরীগী নুপাগী দবল্স কম্পাউন্দ –ওপন ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মখোয়গী অখন্নবা তীমৱার্ক অমসুং খুৎ চুম্বনা ভারতপু চাউথোকচহল্লে। তুংদসু য়াফবদা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates duo Rakesh Kumar and Suraj Singh for winning silver in archery at Asian Para Games
25 OCT 2023 10:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today lauded the teamwork of Rakesh Kumar and Suraj Singh as they secured a silver medal in archery at the Hangzhou Asian Para Games.
Calling them dynamic duo, he said their achievement has made the nation proud.
The Prime Minister posted on X:
"Kudos to the dynamic duo, Rakesh Kumar and Suraj Singh, for clinching the Silver in Para Archery in Men's Doubles Compound - Open event. Their exceptional teamwork and precision have made India immensely proud. Best wishes to them."