Prime Minister's Office
PM congratulates Soman Rana for winning silver in men's shot put at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Soman Rana for winning a silver medal in the men's shot put F-56/57 category at the Hangzhou Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"A splendid Silver by Soman Rana in Men's Shot Put F-56/57 category gives us more reasons to celebrate at the Asian Para Games. Congratulations to him."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ শ্বটপুটত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে ছোমন ৰাণাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 OCT 2023 9:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছৰ পুৰুষৰ শ্বটপুটৰ এফ-৫৬/৫৭ শাখাত ৰূপৰ পদক জয়ৰ বাবে ছোমন ৰাণাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“এছিয়ান পেৰা গেমছৰ পুৰুষৰ শ্বটপুটৰ এফ-৫৬/৫৭ শাখাত উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শনেৰে ছোমন ৰাণাৰ ৰূপৰ পদক অৰ্জনে আমাক অধিক উদযাপনৰ সুযোগ দিলে৷ তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো৷”