Prime Minister's Office
PM congratulates Soman Rana for winning silver in men's shot put at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Soman Rana for winning a silver medal in the men's shot put F-56/57 category at the Hangzhou Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"A splendid Silver by Soman Rana in Men's Shot Put F-56/57 category gives us more reasons to celebrate at the Asian Para Games. Congratulations to him."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সোমন রানাবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী শোত পুত্তা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 9:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সোমন রানাবু হাংঝৌদা চত্থরিবা এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী শোত পুত F-56/57 কাংলুপ্তা লুপাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"সোমন আনাওনা এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী শোত পুত F-56/57 কাংলুপ্তা ফংলকপা লুপাগী তক্মান অসিনা ঐখোয়দা হরাও নুংঙাইনবগী মরম কয়া অমা পীরে। মহাক্কীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।"