ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପୁରୁଷ ସଟ୍ ପୁଟ୍ ରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ସୋମନ ରାଣାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 OCT 2023 9:39PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଜୋ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପୁରୁଷ ସଟ୍ ପୁଟ୍ ଏଫ୍ -୫୬/୫୭ ବର୍ଗରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ସୋମନ ରାଣାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟର ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ପୁରୁଷ ସଟ୍ ପୁଟ୍ ଏଫ୍-୫୬/୫୭ ବର୍ଗରେ ସୋମନ ରାଣାଙ୍କ ଚମତ୍କାର ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଆମକୁ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିବାର ଏକ ଅବସର ପ୍ରଦାନ କରିଛି। ତାଙ୍କୁ ଅନେକ ଅନେକ ଅଭିନନ୍ଦନ।

Prime Minister's Office
PM congratulates Soman Rana for winning silver in men's shot put at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Soman Rana for winning a silver medal in the men's shot put F-56/57 category at the Hangzhou Asian Para Games.
The Prime Minister posted on X:
"A splendid Silver by Soman Rana in Men's Shot Put F-56/57 category gives us more reasons to celebrate at the Asian Para Games. Congratulations to him."