Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Kapil Parmar in Men's - 60 Kg J1 Judo event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kapil Parmar on winning the Silver medal in Men's - 60 Kg J1 Judo event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Kapil Parmar on clinching a remarkable Silver in Men's - 60 Kg J1 in Judo at Asian Para Games. His tenacity and prowess on the mat have been a sight to behold. Wishing him continued success and many more accolades in the future!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কপিল পরমারনা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী 60 Kg J1 জুদো ইভেন্ততা সিলভর মেদল ফংবগী নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 6:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কপিল পরমারবু চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী 60 Kg J1 জুদো ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী 60 Kg J1 জুদো ইভেন্ততা মশক নাইরবা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক্তা কপিল পরমারবু থাগৎচরি। মহাক্না মেত্তা উৎখিবা পাঙ্গল অমসুং মতিক মগুন্না পুম্নমক্কী পুক্নিং শুমহৎখি। তুংগী মতমদা মায় পাকপা কয়া লাকপা ওইসনু হায়না মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।