Prime Minister's Office
PM urges Amitabh Bachchan to visit Rann Utsav
15 OCT 2023 5:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged Hindi cinema actor Amitabh Bachchan to visit the upcoming Rann Utsav in Gujarat.
He also urged him to visit the Statue of Unity.
The Prime Minister posted on X:
"My visit to Parvati Kund and Jageshwar Temples was truly mesmerising.
In the coming weeks, Rann Utsav is starting, and I would urge you to visit Kutch. Your visit to the Statue of Unity is also due."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অমিতাভ বচ্চনক ৰণ উৎসৱলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছে
15 OCT 2023 5:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হিন্দী চলচ্চিত্ৰ জগতৰ বিশিষ্ট অভিনেতা অমিতাভ বচ্চনক গুজৰাটৰ আগন্তুক ৰণ উৎসৱলৈ আমন্ত্ৰণ জনায়।
তেখেতে বচ্চনক ঐক্যৰ মূৰ্তি দৰ্শন কৰিবলৈয়ো আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"মই পাৰ্ৱতী কুণ্ড আৰু জাগেশ্বৰ মন্দিৰ দৰ্শনেৰে সঁচাকৈয়ে মন্ত্ৰমুগ্ধ হৈ পৰোঁ।
অনাগত সপ্তাহত ৰণ উৎসৱ আৰম্ভ হ’ব আৰু সেয়েহে, মই আপোনাক কচ্চ ভ্ৰমণ কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছোঁ। আপুনি একতাৰ মূৰ্তিও দৰ্শন কৰে যেন।"