প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অমিতাব বচচনবু রন্ন উৎসবতা চৎনবা পুক্নিং চিংশিনখ্রে
15 OCT 2023 5:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হিন্দি সিনেমাগী এক্তর অমিতাব বচ্চনবু লাক্কদৌরিবা গুজরাতকী রন্ন উৎসবতা চৎপীনবগীদমক পুক্নিং চিংশিনখ্রে।
মহাক্না স্তেত্যু ওব য়ুনিতীবুসু য়েংলুনবগীদমক পুক্নিং চিংশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"ঐহাক্না পার্বতি কুন্দ অমসুং জুগেশ্বর লাইশঙদা চৎলুবদু য়াম্নমক পুক্নিং হুনিংঙাই ওই।
লাক্কদৌরিবা চয়োল অসিদা রন্ন উৎসব হৌরগনি, অমসুং ঐহাক্না অদোম্বু কুৎচতসু চৎপীনবগীদমক পুক্নিং চিংশিঞ্জরি। স্তেত্যু ওব য়ুনিতীদসু চৎকদবা লৈবীরিবনি।"

Prime Minister's Office
PM urges Amitabh Bachchan to visit Rann Utsav
15 OCT 2023 5:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today urged Hindi cinema actor Amitabh Bachchan to visit the upcoming Rann Utsav in Gujarat.
He also urged him to visit the Statue of Unity.
The Prime Minister posted on X:
"My visit to Parvati Kund and Jageshwar Temples was truly mesmerising.
In the coming weeks, Rann Utsav is starting, and I would urge you to visit Kutch. Your visit to the Statue of Unity is also due."