Prime Minister's Office
PM lauds Ojas Praveen Deotale for striking Gold in the Compound Archery
07 OCT 2023 8:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ojas Praveen Deotale for winning Gold medal in the Compound Archery Men's Individual event at the Asian Games.
Shri Narendra Modi posted on X :
"Congratulations to Ojas Praveen Deotale for striking Gold in the Compound Archery Men's Individual event at the Asian Games. His precision, determination and unwavering focus have done it again and made our nation proud."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কম্পাউন্দ অর্চরীদা ওজস প্রবীন দিওতালেনা গোল্দ লৌরকপদা থাগৎখ্রে
07 OCT 2023 8:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সকী কম্পাউন্দ অর্চরী মেন্স ইন্দিবিজুএল ইভেন্ততা ওজস প্রবীন দিওতালেনা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"এসিয়ন গেম্সকী কম্পাউন্দ অর্চরী মেন্স ইন্দিবিজুএল ইভেন্ততা ওজস প্রবীন দিওতালেনা গোল্দ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী খুৎ চুম্বা, খাং কনবা অমসুং লেংদনা ফোকস তৌবা ঙম্বনা মসি অমুক হন্না ফংবা ঙমখি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাকপু চাউথোকচবা পোকহনখি।"