ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ତୀରନ୍ଦାଜରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିବା ପାଇଁ ଓଜାସ ପ୍ରବୀଣ ଦେଓଟେଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
07 OCT 2023 8:36AM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ତୀରନ୍ଦାଜ ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବାରୁ ଓଜାସ ପ୍ରବୀଣ ଦେଓଟେଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ତୀରନ୍ଦାଜ ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବା ଓଜାସ୍ ପ୍ରବୀଣ ଦେଓଟେଲଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ତାଙ୍କ ପାରଦର୍ଶିତା, ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ଧ୍ୟାନ ପୁଣି ଥରେ ଏହା କରି ଦେଖାଇଛି ଓ ଆମ ଦେଶକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛି ।’

Prime Minister's Office
PM lauds Ojas Praveen Deotale for striking Gold in the Compound Archery
07 OCT 2023 8:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ojas Praveen Deotale for winning Gold medal in the Compound Archery Men's Individual event at the Asian Games.
Shri Narendra Modi posted on X :
"Congratulations to Ojas Praveen Deotale for striking Gold in the Compound Archery Men's Individual event at the Asian Games. His precision, determination and unwavering focus have done it again and made our nation proud."